De winkel

Ik ben moeder van een prachtig meisje dat ik graag leuk aankleed. Tijdens mijn zwangerschap heb ik mijn creatieve kant echt ontdekt: ik ging kleding maken, maar ook taartjes bakken en meubels opknappen. Steeds meer drong ook tot me door hoeveel overvloed er al is en dat het helemaal niet nodig is om altijd nieuwe spullen en dus ook kleding te kopen, omdat het er allemaal al is.

Bovendien bevat nieuw geproduceerde kleding vaak gifstoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van jou en je kind. Tweedehands kleding is al vaker gewassen en is dus al ontdaan van deze schadelijke stoffen. Een goede keuze dus.

Daarnaast wil ik graag een aantal van mijn favoriete merken kinderkleding die in Nijmegen nog niet verkrijgbaar zijn een plek geven. Denk  aan 4funkyflavours, Smafolk, KidsCase en Maxomorra.

Ik ben dus steeds bezig met het hergebruik van materialen en goederen en dit wil ik allemaal samenbrengen in Studio Zoef. Je zal dit in de winkel terugvinden. Leuke hippe kleertjes voor kleine en grotere jongens en meisjes.

Kom je een kijkje nemen?

Irena Nannes

Winkeladres

info@studiozoef.nl

Volg Studio Zoef op Facebook voor het laatste nieuws.

Openingstijden

STUDIO ZOEF IS GESLOTEN