En toen werd alles weer anders. Studio Zoef gaat voorlopig NIET door als winkel. Het is momenteel niet mogelijk om een doorstart te maken in een ander pand en het huidige pand moet ik per 1 oktober helaas verlaten.

Het voelt als een verdrietige tijd, maar ik ben er zeker van dat er iets moois wacht hierna, wellicht in een andere vorm. Bedankt voor alle lieve reacties, bloemen, chocola (!), kaartjes en mooie wensen. Ik ga het missen.

Warme groeten,
Irena

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina) en ontvang als eerste een seintje waar je Studio Zoef weer tegen gaat komen.

————————————————————————————————-

Wat?

We nemen kinderkleding van maat 50 t/m 152 en dameskleding in. Uitsluitend kleding in (zeer) goede en schone staat wordt ingenomen. Schoeisel wordt, mits aan dezelfde criteria voldaan wordt, ook ingenomen.

We werken volgens 2 seizoenen; lente/zomer (van 1 februari tot 14 mei) en herfst/winter (vanaf 1 augustus tot 14 november).

Vooral merkkleding komt voor verkoop in aanmerking. Kleding van de Hema, H&M, Zeeman, Wibra, Bristol, Scapino, Persival en Bakkaboe wordt bijna niet ingenomen. Er is niks mis met deze kleding, maar de ervaring leert dat dit simpelweg een stuk minder verkoopt. Omdat er zoveel wordt ingebracht, hebben we de luxe met name merkkleding te verkopen. Hetgeen shoppen bij Studio Zoef natuurlijk extra leuk maakt! Ook moet de kleding passen in het huidige modebeeld; kinderkleding van bijvoorbeeld 10 jaar geleden, is nu niet verkoopbaar meer.

 

Wanneer?

Inbrengen kan tijdens de openingstijden van de winkel. We hebben een beperkte ruimte voor de verkoop van tweedehands artikelen. Het kan gebeuren dat we tijdelijk geen kleding en goederen innemen, bijvoorbeeld aan het einde van het seizoen of wanneer de voorraadkast vol zit. We zullen een eventuele innamestop mededelen via de website en/of Facebook.

Hoe?

Kleding en goederen kun je aanleveren in een tas die je niet meer nodig hebt. Hierop schrijven we je naam en klantnummer. De kleding wordt z.s.m. uitgezocht. Je ontvangt een mail over de items die ingenomen zijn en in de winkel komen. Het restant bewaren we max. 2 weken waarbinnen je het op kunt halen. Daarna wordt het gedoneerd aan een goed doel.

Financiën

De verkoopprijs wordt in principe bepaald door Studio Zoef. Je krijgt 40% van het verkoopbedrag als tegoed uitbetaald. Dit tegoed kun je inwisselen bij een aankoop in de winkel of contant uitbetaald krijgen. Het tegoed is 12 maanden opneembaar vanaf de verkoopdatum en vervalt wanneer dit niet binnen deze termijn besteedt of uitbetaald wordt. De klant is zelf verantwoordelijk voor het tijdig opnemen van het tegoed.

Kleding en goederen blijven minimaal 6 weken in de winkel en kunnen daarna afgeprijsd worden. Niet verkochte kleding kan weer worden opgehaald (als je dat hebt aangegeven), wordt hergebruikt, gerecycled of geschonken aan een goed doel.

Algemeen

Studio Zoef is niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal of vermissing van ingebrachte kleding en goederen. We gaan zorgvuldig om met alle goederen in onze winkel en zijn gericht op het minimaliseren van eventuele risico’s, maar kunnen dit niet voor 100% garanderen. Inbreng geschiedt daarom op eigen risico.

Door middel van inschrijving in het klantenbestand en inbreng, gaat de klant akkoord met onze algemene voorwaarden. Studio Zoef behoudt zich het recht voor om de voorwaarden te wijzigen.

Kleine ondernemers en hobbyisten

In onze winkel verkopen we ook artikelen van kleine ondernemers en hobbyisten. We streven een balans na tussen nieuw, tweedehands en zelfgemaakt. Kwaliteit, duurzaamheid en kleinschaligheid zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Past jouw product hier ook (tijdelijk) tussen? Loop dan gerust even binnen met een voorbeeld en informeer naar de mogelijkheden voor consignatieverkoop.