Duurzaam geproduceerde en betaalbare kleding • Goed voor mens, milieu en portemonnee • Gratis verzending vanaf 75 euro

4funkyflavours ontwerpt en produceert kleurrijke, opwindende en verrassende kinderkleding. Elk kind heeft een uniek karakter en voorkeuren, die hem of haar een eigen persoon maken. 4funkyflavours komt met collecties die bijdragen aan de creativiteit en openminded-heid van kinderen. Naast oog voor behoud van milieu zijn goede werkomstandigheden essentieel voor 4funkyflavours.

Alba of Denmark is een Deens merk geïnspireerd door de eigen jeugd van ontwerpster, Majken Banke.

Retro designs met coole details voor extra comfort en vervaardigd uit kwaliteitsvolle en duurzame materialen. In de kleertjes van AlbaBaby kunnen de kindjes naar hartelust ravotten.

DUNS werkt volgens deze uitgangspunten: organic, unisex and uniek. En dat doen ze erg goed! Sinds 2007 produceren ze frisse collecties volgens de GOTS richtlijnen, zonder schadelijke stoffen en met goede werkomstandigheden voor alle fabriekswerknemers. Zij nemen duurzaamheid zeer serieus en dat zien we graag!

Bij DUTCH DREAM DENIM staat het ‘spelende kind’ centraal. Hierdoor is het idee ontstaan van de ‘dubbele knieën’. Een kind moet kind kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen. Toch een gat in de broek? Geen probleem; door de ‘dubbele knieën’ kan de broek twee keer zo lang mee!

Kate & Tony is een duurzaam kindermerk uit Belgie. Avontuurlijk en een beetje rebels, maar tegelijk zelfstandig en zelfbewust.
Genieten van het leven maar ook verantwoorde keuzes maken.

kidscase is een Nederlands merk met subtiele, minimalistische kinderkleding, waarbij de focus ligt op pasvorm, subtiele details en kwaliteit. Daarbij wordt alles gemaakt van louter hoogwaardige (meestal biologische) materialen. Typisch Kidscase: streepjes, zachte breisels en artistieke maar rustige prints.

Liv + Lou is een gloednieuw kids label, bedacht om alle kindjes te kunnen verwennen tegen betaalbare prijzen. Liv + Lou staat voor comfortabel en hip. Je herkent het merk aan de stoere, kleurrijke, vaak speelse prints en unieke opdrukken.

Mainio is avontuurlijk en inspirerend. Dit Finse merk heeft met haar unieke prints een plekje veroverd binnen de Scandinavische kinderkleding, omdat de kleding aantrekkelijk is voor kinderen en hun ouders! Uiteraard is alle organic cotton die in de Mainio producten wordt gebruikt GOTS gecertificeerd en er wordt zorg gedragen voor goede en veilige arbeidsomstandigheden.

Zweeds merk dat staat voor hoge kwaliteit, playfulness en functioneel design van kinderkleding. De kleding van Maxomorra is veelal gemaakt van ecologisch katoen en geproduceerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS).

Småfolk betekent ‘klein volk’ in het Deens. Dit merk staat bekend om zijn retro prints. Altijd in vrolijke kleuren op lekker zittende kleding van ecotex gecertificeerde stoffen.

Dit heerlijke en duurzame kledingmerk uit Zweden, Villervalla produceert kleding waar over nagedacht is en waarin kids heerlijk kunnen bewegen en spelen. Herkenbare streepjes en de Villervalla ster zie je vaak terugkomen in de collecties, maar ook cartoon style prints en designs horen bij Villervalla. En hoe de stof aanvoelt? Nou, heerlijk! Ontdek het zelf.

Vinrose is een modieus merk met een complete collectie van comfortabele en hoge kwaliteit kinderkleding. De stijl van Vinrose is een mix van verschillende kinderkledingtrends: klassiek, modern, vintage en raw. Speciaal voor stoere jongens en meisjes met een eigen stijl.